НОВИНИ

Водещите на "Питай БНТ": Очакваме всякакви въпроси

bnt avatar logo
от БНТ
11:31, 18.04.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Още

От 20 април - Светли понеделник зрителите на БНТ ще могат да задават своите въпроси и да получават експертни отговори в новото ни предаване "Питай БНТ".

Водещи ще са Нора Шопова и Драгомир Драганов. Всеки делничен ден от 19 часа, в рамките на час различни експерти, медиатори и анализатори, ще предават информация на зрителите по важните според тях теми.

Драгомир Драганов, водещ на "Питай БНТ": Днес ще започне изграждането на кампанията "Питай. БНТ". Ще каним специалисти, авторите, чието мнение тежи. Първите въпроси за наша радост пристигнаха.

Нора Шопова, водеща на "Питай БНТ": Хората могат да ни питат за абсолютно всичко. Разбира се, акцентът в началото ще бъде коронавируса. Аз ще се опитам да дам трибуна на младото поколение. Призовавам всички хора да се включат и да бъдат активни.

Предаването "Питай БНТ" ще бъде територия не на водещите, които ще задават въпроси, а на зрителите, защото те са тези в момента, които отсъстват от телевизионния екран, уточни Драганов.

Драгомир Драганов: Много са питащите и правещите се на журналисти, малко са реалните проблеми на хората в ефира. С лицата им, с техните имена и адреса, с всичките им страхове и тревоги за това, което ни очаква.

Очакваме вашите въпроси в сайта на БНТ и на електронната поща на предаването pitai@bnt.bg.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Все повече медици са заразени с коронавирус
Все повече медици са заразени с коронавирус
Седмият заболял от COVID-19 в Русе не е напускал страната
Седмият заболял от COVID-19 в Русе не е напускал страната