НОВИНИ

Вторият отбор на ансамбъла с дебют на контролно състезание

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
19:58, 28.04.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Други спортове
вторият отбор ансамбъла дебют контролно състезание

Вторият отбор на ансамбъла направи дебютно представяне по време на неофициалното контролно на националния отбор, което се проведе в зала „Раковски“.

Камелия Стоилова, Петя Борисова, Натали Гигова, Вая Драганова и Биляна Везирска изиграха композициите, които играе и първия състав пред президента на БФХГ Илиана Раева, треньорския щаб - старши - треньора Весела Димитрова и помощник-треньора Михаела Маевска., както и танцовите педагози на отбора - Елица Луканова и Елица Павликенова.

Изпълненията на момичетата гледаха и дадоха своите оценки и указания Мария Петрова (вицепрезидент на БФХГ и председател на ТК на EG), Християна Тодорова - международен съдия и Мария Кънчева - председател на ТК на Треньорската комисия.

На контролното присъстваха и директорът на националните отбори Деспа Кателиева, Невяна Владинова - втори вицепрезидент на БФХГ, директорът на зала "Раковски" - Татяна Стоянова, както и "златното момиче" Елена Бинева.

В проверката участва и първият ни тим. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова се подготвят за участие в световната купа в Баку, която ще се проведе от 7 до 9 май.

В Азербайджан в индивидуалното ще си представят Боряна Калейн и Катрин Тасева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Закриват спецсъдилища и спрецпрокуратури - решението е взето на първо четене от правната комисия
Закриват спецсъдилища и спрецпрокуратури - решението е взето на първо четене от правната комисия
Мария Мицова отпадна в Киев
Мария Мицова отпадна в Киев