НОВИНИ

За ДПС властта не е цел, казва Халил Летифов

bnt avatar logo
от БНТ
11:15, 09.01.2021
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

Властта не е цел, а средство за решаване на проблемите. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Халил Летифов - зам.-председател на Движението за права и свободи.

От ДПС очакват предизборна кампания с идеи и цели за управлението на страната.

"Кой каква подкрепа ще получи – се решава на избори. Най-важното е всички български граждани да участват отговорно в парламентарните и президентските избори. Това ще определи бъдещето на държавата“, коментира Летифов.

Той заяви, че от ДПС се доверяват на конкретни действия, поети и изпълнени ангажименти. Категоричен е, че войната между институциите руши устоите на държавността, противопоставянето е за сметка на българските граждани.

"Ние имаме ангажимент да защитаваме държавността и да храним авторитета на институциите, които са на критично ниско ниво, каза още Летифов. 31 години ДПС неотменно сме защитавали демокрацията. Ние ще продължим да я защитаваме. За 31 години всички важни решения за геополитическата ориентация, за съдбата на България са вземани с участието на ДПС. Нашите мотиви за участие на тези избори ще са единствено и само от гледна точка на интересите на българските граждани и на родината", заяви зам.-председателят на ДПС.

Вижте още от разговора във видеото.

Гледайте повече от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Има арестуван за смъртта на 8-годишното дете в Мездра
Има арестуван за смъртта на 8-годишното дете в Мездра
Масови проверки на автобусните превози в Пловдив и региона
Масови проверки на автобусните превози в Пловдив и региона