По-малко от две седмици преди Великден шоколадовите яйца буквално са "наводнили" рафтовете в магазините. Фабрика в Елзас предлага един различен от масовия продукт - шоколад без какао.
Той съдържа слънчогледово семе и ферментирали гроздови семки. Освен това няма никакви следи от какао в производствения процес.
Тайната е, че гроздовите семки се пекат и обработват подобно на какаовите зърна.
Алтернативният шоколад е разработен съвместно с германски стартъп. Мнението на потребителите е, че той е неразличим от класическия.
Преговорите за мир в Украйна: Има ли доближаване в позициите на Киев и Вашингтон?
Протест и отложено решение – Благомир Коцев остава кмет на Варна (ОБЗОР)
Съпругата на Литвиненко пред БНТ: Убийството му е ядрен тероризъм в центъра на Лондон