НОВИНИ

Загорчич: Победата е абсолютно заслужена

Борил Гочев
от Борил Гочев
14:11, 18.04.2021
Чете се за: 00:35 мин.
Футбол
загорчич победата абсолютно заслужена

Треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от успеха на неговите момчета срещу Ботев в среща от 24-ия кръг на Първа Лига.

"Белите" спечелиха с 1:0 двубоя, игран на базата в "Коматево" и по този начин запазиха шансовете си да се спасят още след края на редовния сезон, ако се класират на местата между 7-мо и 10-то.

Загорчич, който се завърна начело на Славия, сподели, че е доволен от факта, че неговия отбор е създавал положения и се надява скоро те да започнат да се превръщат в голове.

„Изиграхме един силен мач. Аз съм доволен от това, което показахме и второто полувреме. 10-15 минути преди края не ми хареса много това, което видях и противникът можеше да ни вкара гол. Ние спечелихме мача абсолютно заслужено.

Аз съм доволен от това, че създаваме положения. В определени моменти ще влизат повече голове, надявам се в следващите мачове да реализираме повече ситуации.

Искам момчетата да се раздават повече от 100 процента. Когато вдигнат ръка и кажат, не мога повече, имаме момчета, които да ги заменят и да се раздадат те. Трябва да продължаваме по същия начин и да си преследваме точките“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Уулвърхемптън бутна Шефилд Юнайтед към изпадане
Уулвърхемптън бутна Шефилд Юнайтед към изпадане
Барселона спечели за рекорден път Купата на Краля
Барселона спечели за рекорден път Купата на Краля