НОВИНИ

Захари Сираков: Радващо е, че и с 10 човека опитваме да побеждаваме

Временният наставник на Лудогорец остана доволен от играта на възпитаниците си при равенството с Черно море.

Захари Сираков
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
08:01, 02.09.2024
Чете се за: 02:25 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков заяви, че отборът му е бил по-добър срещу Черно море и дори останали с 10 човека, те са продължили да търсят победата.

В крайна сметка мачът приключи без голове.

"Не ни достигна гол, за да спечелим. Мисля, че изиграхме едно перфектно първо полувреме, в което създадохме доста положения, но за съжаление не успяхме да ги реализираме. Почнахме и второто полувреме много добре, но след червения картон вече стана трудно за нашия отбор. Ние до последно играхме за победа. И смените така бяха продиктувани, въпреки че останахме с 10 човека, пускахме офанзивни футболисти. Играехме до последно, за да спечелим мача. не се получи, но поздравих момчетата за себераздаването днес. има и такива мачове. Аз казах вече – създадохме доста положения, но за съжаление не успяхме да реализираме", заяви временно изпълняващият длъжността треньор на шампионите след напускането на Георги Дерменджиев.

Наставникът е доволен от усилията на възпитаниците си, въпреки физическата и психическата им умора.

"Предвид паузата, сега ги пускам малко момчетата да си починат, защото много мачове им се събраха. Но аз ги поздравявам затова, че въпреки умората – физическа и психическа, която изпитваха към края на мача, те играха до последно. И това няма как да не ме радва. И е радващо, че и с 10 човека, се опитваме да побеждаваме", допълни той.

В Лига Европа разградчани вече научиха съперниците и програмата.

"Момчетата си ги заслужиха тези мачове, защото е ясно, че няма слаби противници. Радващо е, че в първия мач сме тук като домакини. Надявам се да стартираме с успех и това да ни донесе допълнително самочувствие", добави бившият български национал.

На въпроса дали могат да бъдат очаквани в последните дни от трансферния период входящи и изходящи действия на пазара, Сираков отговори, че на този въпрос може да отговори единствено ръководството.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Джордж Клуни и Брад Пит предизвикаха фурор на премиерата на "Вълци единаци" във Венеция (СНИМКИ)
Джордж Клуни и Брад Пит предизвикаха фурор на премиерата на "Вълци единаци" във Венеция (СНИМКИ)