НОВИНИ

Жертвата на убийството в Русе е собственичка на верига аптеки

bnt avatar logo
от БНТ
23:02, 18.01.2022
5469
Чете се за: 01:37 мин.
У нас
Слушай новината

Двама задържани след жестоко убийство на жена в Русе. Те са направили пълни самопризнания. У тях са открити 65 000 лева, откраднати от дома на жертвата.

Ери Пехливанян изчезва в петък. Роднините ѝ веднага я обявяват за издирване, защото смятат, че е отвлечена. Съпругът на жертвата Бедрос Пехливанян заяви, че никой не е търсил откуп от него и че разчита полицията да си свърши работата докрай.

Жестоко убийство на жена в Русе

Жертвата е собственичка на верига аптеки в Русе, а съпругът ѝ е председател на групата на общинските съветници от ГЕРБ. В дома на семейство Пехливанян е регистрирана и общата им фирма.

Според източници на "По света и у нас" извършителите на жестокото убийство са български граждани от арменски произход. Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев каза за БНТ, че мотивът е грабеж.

"Извършени са много действия до момента, претърсвания, изземвания, огледи, разпити. Днес привлякохме под отговорност двама мъже от Русе, като сме ги обвинили за отвличане, грабеж на пари с големи размери и умишлено убийство, с цел прикриване на други престъпления. Задържани са от прокурор за 72 часа, продължаваме да работим и извършваме едни от най-важните следствени действия", заяви пред БНТ Георги Георгиев, окръжен прокурор на Русе.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожар пламна в жилищен блок във Варна (СНИМКИ И ВИДЕО)
Пожар пламна в жилищен блок във Варна (СНИМКИ И ВИДЕО)
Мароко оглави група "С", а Коморските острови надиграха Гана
Мароко оглави група "С", а Коморските острови надиграха Гана