НОВИНИ

Жозе Моуриньо: Лудогорец спечели психологическата битка

Борил Гочев
от Борил Гочев
08:29, 09.09.2022
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
жозе моуриньо лудогорец спечели психологическата битка
Слушай новината

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остана крайно недоволен от загубата на неговия тим при визитата на Лудогорец на старта на групите на Лига Европа.

Специалния призна, че "вълците" не са направили достатъчно, за да спечелят двубоя и допълни, че българският шампион е успял да надделее и в психологическата битка и това е било ключът към успеха.

"Не направихме достатъчно, за да спечелим този мач. Имахме няколко добри възможности, но бяхме в трудна ситуация. Нашият съперник спечели психологическата битка. Както и в предния мач с Удинезе, който загубихме с 0:4, нещата излязоха от нашия контрол", сподели Моуриньо, за когото това бе първо поражение като треньор от български отбор в кариерата му.

Португалският специалист заяви, че загубата поставя Рома в неизгодна позиция в групата, но увери, че в следващите мачове отборът ще продължи да търси трите точки.

"Не се намираме в добра позиция, щом не сме спечелили първия мач от груповата фаза. Но в следващите срещи ще търсим трите точки", коментира Жозе Моуриньо, който в следващия двубой от групата ще изведе своя тим срещу ХИК Хелзинки на "Стадио Олимпико" в Рим.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Магдалена Милтенова: За автобусните превозвачи е важно да работят на достъпни цени и да осигурят качествена услуга за хората
Магдалена Милтенова: За автобусните превозвачи е важно да работят на достъпни цени и да осигурят качествена услуга за хората
Анте Шимунджа: Смятам, че ние контролирахме двубоя
Анте Шимунджа: Смятам, че ние контролирахме двубоя