НОВИНИ

Златомир Загорчич: Славия ще гони по-предно класиране през новия сезон

Златомир Загорчич
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:48, 06.06.2022
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че целта пред отбора за новия футболен сезон е по-предно класиране в сравнение с изминалата кампания в Първа лига.

През миналия сезон "белите" финишираха на шестото място в класирането, а в турнира за Купата на България достигнаха полуфиналите.

"По време на лагера с нас ще има играчи и от школата. Зависи кога се завърнат от националните си отбори. Ще преценим колко трябва да почиват и кога ще се включат в Банско. В определени двубои от плейофите имахме по едно полувреме, когато не бяхме на необходимото високо ниво. Говорихме си по този въпрос и се надявам футболистите да имат по-голямо самочувствие срещу по-силните съперници и се надявам да го направим през следващото първенство. Искаме да се класираме по-напред от миналия сезон", заяви Загорчич на пресконференция преди началото на лятната подготовка на столичани.

Ахмед Ахмедов е сигурно ново попълнение за "белите" през лятото, а отборът се разделя с Борислав Цонев и Гьоко Зайков, които бяха с временни договори.

Специалистът коментира и предстоящите приятелски срещи на Славия.

"Намерихме противници, които могат да играят на желаните от нас дати. Доволен съм от програмата за лагера в Банско. За първите срещи искахме по-леки противници, а след това да срещнем и отборите от "А" група. Надявам се да покажем това, което можем", завърши Златомир Загорчич.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как да летуваме безопасно на неохраняемите плажове и водоеми?
Как да летуваме безопасно на неохраняемите плажове и водоеми?
Първото класиране на първокласниците в София е вече факт
Първото класиране на първокласниците в София е вече факт