НОВИНИ

Златомир Загорчич: Трябва да си повярваме

Виждам енергия във футболистите, но трябва да бъдем по-хитри, каза още наставникът на „белите“ след поредния грешен ход в Първа лига

берое славия
Снимка: start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:56, 27.09.2024
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Славия не успя да намери пътя към победата в шести пореден мач от Първа лига. „Белите“ загубиха в края от Берое след 0:1 на стадион „Берое“. Наставникът Злагомир Загорчич е на мнение, че столичани трябва да си повярват и да си спечелят точките.

"Има и такива мачове, просто трябва да повярваме в себе си. Остава ни двубой срещу Черно море преди паузата. Трябва да си повярваме и да спечелим точките. В последните мачове падаме с по един гол, но можеше и да спечелим. Гледаме позитивно. Виждам енергия във футболистите, но трябва да бъдем по-хитри. Имаме проблеми с контузени. Някои се натоварват повече. На определени постове нямаме достатъчно играчи и това ни пречи", коментира той.

След края на сезона никой не гледа как сме играли, а колко точки имаме. Най-много ни тежи това, че правим импровизация в тренировките на някои хора, които играят на други позиции. Момчетата трябва да повярват в себе си и да го направят. Всеки един футболист заслужава да играе. Имаме двама добри вратари. Правим всичко възможно да взимаме точки, искаме да спечелим срещу Черно море“, сподели Загорчич.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хосе Луис Ачиари: Търпението бе много важно
Хосе Луис Ачиари: Търпението бе много важно