НОВИНИ

42-годишен мъж от Ботевград уби съпругата си и избяга, МВР го издирва

37-годишната Камелия Минева е убита от съпруга си Людмил в Ботевград. Убийството е извършено по време на семеен скандал, който се разиграл малко след 17 ч на улица в кв. "Васил Левски", пред очите на едно от децата на семейството. Заподозреният за убийството 42-годишен мъж се издирва. Вижте повече подробности в прякото включване на Иво Никодимов от Ботевград.

Иво Никодимов
от Иво Никодимов
23:07, 19.03.2019
6003
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Минути след 17 ч Людмил влязъл в шивашкото ателие, където работела Камелия и между тях възникнал семеен скандал. Според основната версия, мотивът за убийството е ревност - мъжът имал съмнения, че съпругата му изневерява.

Нанесъл й няколко удара с нож, след което тя излязла от ателието и паднала на тротоара. Тогава е била забелязана от първите свидетели, които са подали сигнал на телефон 112. Мъжът се е качил в собствения автомобил и е избягал.

Юри Николов, зам.-директор ОД МВР-София: Веднага са изградени контролно-пропускателни пунктове на изходите и входовете на града с цел недопускане бягство на извършителя. Към момента имаме предполагаем извършител и превозно средство, с което вероятно се е оттеглил. Към момента текат активни оперативно-издирвателни дейности с цел неговото откриване и локализиране. Предполагаемият извършител е на 42 години от град Ботевград, има криминални прояви. Градът е наситен с много полицейско присъствие и е напълно безопасно.

Ботевград остава блокиран от полицията, през цялата нощ полицията ще продължи издирването на заподозряния за убийството.

Всички входове и изходи на града са с полицейско присъствие, а автомобилите се проверяват от органите на реда. Сили на жандармерията също са там, за да подсилят сигурността в града.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Намериха мъртъв издирвания мъж в Ботевград
Намериха мъртъв издирвания мъж в Ботевград
Руският министър на отбраната на визита в Дамаск с послание от Путин за Асад
Руският министър на отбраната на визита в Дамаск с послание от Путин за Асад