НОВИНИ

5-звездно обсужаване в най-новия спален влак в Япония

Лукс и удобство в най-новия спален влак в Япония. Кабините във влака ще струват няколко хиляди долара, а пътниците ще могат да се насладят на 5-звездно обслужване. Борис Бъчваров с подробностите.

Борис Бъчваров
от Борис Бъчваров
17:28, 24.02.2017
17602
Чете се за: 00:32 мин.
Още

Луксозна душ кабина, дизайнерска маса и легла, които наподобяват тези в най-скъпите хотели в света. Това представляват стаите, които са част от японския "Здрач експрес". Цената за двойна стая е около 2 400 долара, а апартаментът за 2 вечери е на цена от 10 000 долара. Вагон-ресторантът е също специален, като за храната на пътниците се грижат световноизвестни готвачи. Във влака има бар, който може да се използва и за чаени церемонии.

Тацуо Киджима, президент на железопъна компания Западна Япония: "Концепцията на влака е да премине през красивата природа на западната част на страната. Затова този влак е по-специален и трябва да много красив."

Влакът ще пътува от Киото до Шимоносеки. Предвидени са още 7 маршрута, по които специалното превозно средство ще се движи. Първият и последният вагон са оборудвани със специални панорамни стаи, от които пътниците ще могат да наблюдават околния пейзаж. Първият влак ще потегли през юни, като билетите са разпродадени до септември.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Огнян Герджиков лично е помолил главния секретар на МВР да си подаде оставката
Огнян Герджиков лично е помолил главния секретар на МВР да си подаде оставката
Дунавските държави ще унифицират правилата за корабоплаване
Дунавските държави ще унифицират правилата за корабоплаване