НОВИНИ

Адв. Шейтанов: Покупка на евтино жилище стана един от стимулите да си на власт

На 8 април президентът Румен Радев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Ще бъдат обсъдени резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта и необходимите мерки, които трябва да се предприемат. С коментар за предстоящото събитие гост в предаването "Денят започва" с Георги Любенов беше адвокат Владимир Шейтанов, член на Стратегическия съвет при президента.

bnt avatar logo
от БНТ
10:08, 07.04.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Темата за корупцията се издига на друго равнище с решението на президента за свикване на КСНС, коментира адв. Шейтанов. По въпроса за скандала с апартаментите на властта, довел до оставки от висшето управление, Шейтанов заяви, че това са съвсем естествени човешки стремежи.

Адв. Владимир Шейтанов, член на Стратегическия съвет при президента: Всеки един баща се стреми да осигури едно хубаво жилище на децата си, особено ако идва от провинцията. Когато една голяма част от българското общество се намира под чертата на бедността, такива динамични ходове, особено на по-млади политици, наистина правят особено впечатление.

Преди време си позволих да определя случващото се като чума. Корупцията наистина е като една заразна епидемия. Имам усещането, че един от стимулите за пребиваване във властта е да си купиш евтино жилище, допълни още адв. Шейтанов.

Вижте целия разговор във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Маринов: Армията е готова да помогне за мигрантската криза по границата с Гърция
Маринов: Армията е готова да помогне за мигрантската криза по границата с Гърция
Медици излизат на протест в Световния ден на здравето
Медици излизат на протест в Световния ден на здравето