НОВИНИ

Ал Бано изправи на крака зала 1 на НДК

С неостаряващите си песни и близостта до хората италианската звезда отново заслужи аплодисментите и обичта на българската публика.

Айше Сали
от Айше Сали
12:20, 07.10.2017
Чете се за: 00:33 мин.
Още

За да пееш за щастието и свободата красивият глас не е достатъчен. Трябва да си истински и да обичаш хората. Или просто да бъдеш Ал Бано!

Със силен глас, красиви аранжименти и бяло бомбе на главата, 74-годишният музикант подари на своята публика близо 3-часов спектакъл. Заедно с него на сцената бяха музикантите от Софийската филхармония, синът му Яри Каризи и китаристът Том Синарта.

През цялото време Ал Бано не спря да разказва на публиката за посланията и вдъхновението да изпее любимите ни песни. Накрая слезе при своите почитатели, покани ги да пеят и танцуват, снима се с тях и получи букет червени рози.

;

Ал Бано идва за първи път в България през 1974 г. Десет години по-късно излиза на сцената на Златния Орфей заедно с бившата си съпруга и дуетен партньор Ромина Пауър. С нея се завърна и за големия концерт през 2015 г. след дългата им раздяла. Срещите на италианеца с българската публика са чести. Казва, че обича да пее у нас, защото тук има много приятели.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Затварят изцяло булевард Васил Априлов в Пловдив
Затварят изцяло булевард "Васил Априлов" в Пловдив
Тропическата буря Нейт вече е ураган
Тропическата буря "Нейт" вече е ураган