Барак и Мишел Обама сключиха споразумение с Нетфликс за производство на филми

Бившият президент на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел са сключили споразумение с онлайн платформа за производство на филми и сериали. Засега не се уточняват бъдещите проекти, както и стойността на договора.

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
09:37, 22.05.2018
Чете се за: 00:32 мин.
Още

Мишел и Барак Обама са подписали дългосрочно споразумение с Нетфликс - видеоплатформата със 125 милиона абонати в света. Какви са ангажиментите на семейство Обама засега не е известно, но може да става дума за създаването на документални и игрални филми и сериали или риалити шоута. За целта бившият американски президент и неговата съпруга са създали продуцентската компания Хайър Граунд продъкшънс.

По думите на Барак Обама една от радостите му по време на мандата са били срещите с много впечатляващи хора от най-различен произход и възможността те да споделят преживяванията си с по-широка публика.


;

"Барак и аз винаги сме вярвали в силата на разказа да ни вдъхнови, да ни накара да мислим другояче за заобикалящия ни свят и да ни помогне да отворим умовете и сърцата си за другите", заявява Мишел Обама.

Според в. "Ню Йорк таймс" бъдещите проекти на семейство Обама са свързани със здравеопазването, климатичните промени и имиграцията. По всяка вероятност новата платформа няма да се използва като политически инструмент или за критики към Доналд Тръмп.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Екатерина Захариева на срещата на външните министри от Г-20
Екатерина Захариева на срещата на външните министри от Г-20
ЕС не вижда алтернатива на споразумението с Иран
ЕС не вижда алтернатива на споразумението с Иран