НОВИНИ

Барак и Мишел Обама сключиха споразумение с Нетфликс за производство на филми

Бившият президент на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел са сключили споразумение с онлайн платформа за производство на филми и сериали. Засега не се уточняват бъдещите проекти, както и стойността на договора.

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
09:37, 22.05.2018
Чете се за: 00:32 мин.
Още

Мишел и Барак Обама са подписали дългосрочно споразумение с Нетфликс - видеоплатформата със 125 милиона абонати в света. Какви са ангажиментите на семейство Обама засега не е известно, но може да става дума за създаването на документални и игрални филми и сериали или риалити шоута. За целта бившият американски президент и неговата съпруга са създали продуцентската компания Хайър Граунд продъкшънс.

По думите на Барак Обама една от радостите му по време на мандата са били срещите с много впечатляващи хора от най-различен произход и възможността те да споделят преживяванията си с по-широка публика.


;

"Барак и аз винаги сме вярвали в силата на разказа да ни вдъхнови, да ни накара да мислим другояче за заобикалящия ни свят и да ни помогне да отворим умовете и сърцата си за другите", заявява Мишел Обама.

Според в. "Ню Йорк таймс" бъдещите проекти на семейство Обама са свързани със здравеопазването, климатичните промени и имиграцията. По всяка вероятност новата платформа няма да се използва като политически инструмент или за критики към Доналд Тръмп.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Екатерина Захариева на срещата на външните министри от Г-20
Екатерина Захариева на срещата на външните министри от Г-20
ЕС не вижда алтернатива на споразумението с Иран
ЕС не вижда алтернатива на споразумението с Иран