Благотворителна инициатива "Подари на непознат" бе обявена в Троян

За трета поредна година Община Троян обявява благотворителната инициатива "Подари на непознат". Кампанията има за цел да подпомогне нуждаещи се хора на територията на общината с предмети и/или храни, съобщават от общинската администрация.

от БНТ
10:11, 06.12.2018
Чете се за: 00:24 мин.
Още
благотворителна инициатива подари непознат обявена троян

Всеки може да остави опакован подарък с картичка с описание на съдържанието му в Община Троян, където ще има и списък с информация за хората, които могат да бъдат зарадвани по време на инициативата. Подаръците могат да бъдат връчени лично или ще бъдат предадени от служителите на Общината. Те ще се събират до 27 декември.

Благотворителната кампания е била обявена по време на запалване на коледните светлини на града от кмета на Троян Донка Михайлова.
Неин помощник е бил десетокласникът от СУ "Св. Климент Охридски" - Деян Христов. Той е спечелил първо място в конкурс "Заедно в 21 век" за мултимедийна презентация към школата по информационни технологии при Център за подкрепа за личностно развитие. Постиженията му се изразяват в множество първи награди в областта на математиката и информатиката.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Самоубийствен атентат в Иран
Самоубийствен атентат в Иран
Трябва ли бъдещите шофьори да се изследват за сънна апнея?
Трябва ли бъдещите шофьори да се изследват за сънна апнея?