НОВИНИ

Благой Рагин нарече компромат обвиненията срещу него

В "Още от деня" Благой Рагин нарече компромат написаното срещу него по случая с камериерката. Напуска поста председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, защото вече иска да си почине.

bnt avatar logo
от БНТ
19:34, 08.06.2017
Чете се за: 00:57 мин.
У нас
Благой Рагин: Аз от 5 години я искам тази оставка, обаче все колегите отлагаха, викаха да ни помогнеш още малко. При така стеклите се обстоятелства, може би и тези събития помогнаха. Сега ще събираме Управителния съвет, все ще намерим някое младо момче, което да поеме щафетата, ние ще му помагаме, защото тази работа е тежка.
БНТ: Съжалявате ли за думите си?
Благой Рагин: Предаването беше на живо и от форумите, които получавам явно хората по сайтовете четат съвсем различно от това, което аз съм казал. Казах, че всеки гражданин - български и чужд, който е гост в нашата страна и не спазва законите подлежи на санкции от съдебните органи. Те ми приписват, че все едно съм казал да не закачаме този шведски гражданин, да му простиме, пък да не дразниме тези шведи. Значи няма такова нещо. Аз казах този, който е нарушил, ще си понесе наказанието, а пък ние да бъдем по-умерени към шведските гости, защото преди 5 години имахме проблеми с тях, сега се връщат, искат да работят с нас, да бъдем по-внимателни. Обаче те във форумите сложиха, че все едно аз съм казал - да се усмихваме, да ни бият, след това да ни наказват и да не ги дразниме. Това е скалъпено.
БНТ: Срещнахте ли се с жената? Разговаряхте ли с нея?
Благой Рагин: Да, обещаха ми колегите да ме заведат при пострадалата жена, да отидем и да се извиним. Ние я подкрепяме, тя е невинна жена, не бихме си позволил някой да злоупотребява с нашето гостоприемство. Това е според мен един компромат, това всичко е манипулирано. Те са четири въпроса, които според мен са разместени и са с коментари. Стават тия работи... Искам да се оттегля да почивам, защото станаха много години, аз помагаха толкова много, търсим други хора.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изненадваща проверка в градския транспорт от летището към центъра
Изненадваща проверка в градския транспорт от летището към центъра
Намалели са двойките при седмокласниците на външното оценяване тази година
Намалели са двойките при седмокласниците на външното оценяване тази година