НОВИНИ

Борисов: ГЕРБ не трябва да очаква да влезе в коалиция

Точно час и половина продължи националната среща на ГЕРБ, тъй като участниците в нея бързат да пристигнат на време на площада за церемонията по предаване на властта. Около 300 активисти на ГЕРБ бяха на тази среща. Лидерът на партията Бойко Борисов и председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов направиха анализ и на миналата кампания на президентските избори и на това, което очаква ГЕРБ в предстоящата кампания.

Надежда Василева
от Надежда Василева
10:18, 22.01.2017
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Борисова каза на хората си да не очакват толерантна кампания, той по-скоро очаква мръсна игра от страна на опонентите по отношение на кандидатите на ГЕРБ. Борисов заяви също, че партията не трябва да очаква да влезе в коалиция, тъй като според него и в дясно, и в ляво смятат, че са си самодостатъчни. Така са смятали и ГЕРБ преди време, но след това партията е понесла на плещите си много тежка отговорност, каза още той.

Борисов заяви, че трябва да се обърне особено внимание на това членовете на партията, да бъдат близо до хората, да бъдат в постоянен диалог с тях, да могат да отговорят на техните въпроси.

При проведена анкета сред членовете и симпатизантите, те са посочили като потенциални партньори в следващо управление РБ, ПФ, също така партията на Веселин Марешки, и "Да, България". ГЕРБ смята, че трябва да бъдат изключени като евентуални партньори БСП, ДПС, също партия ДОСТ и АБВ.

Чуйте какво още каза Бойко Борисов във видеото

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Повече момчета се родиха в Пловдив през 2016-а година
Повече момчета се родиха в Пловдив през 2016-а година
Какво се крие в тунелите на властта?
Какво се крие в тунелите на властта?