НОВИНИ

Десислава Атанасова: Стабилността ще остане фактор за развитието на държавата

От ГЕРБ няма от какво да се притесняваме, колкото и критики да се отправят за липса на реформи. Неприятно е когато имаш споразумение с параметри и определени гаранции какво ще се случва в 4-годишното управление, някоя от страните в един момент да се почувства опозиция. Не знам дали ДСБ са опозиция, щом г-жа Корнелия Нинова не ги кани на опозиционна среща за общ кандидат-президент. Това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ в студиото на "Денят започва с Георги Любенов".

bnt avatar logo
от БНТ
09:17, 05.06.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Предсрочни избори не се очакват, мнозинството подкрепя важните решения, предложени от МС. Надявам се, че стабилността ще остане фактор за развитието на държавата, финансовите и икономически резултати се отчитат и отвън, има предпоставки за стабилно развитие.

До момента е обявена само 1 кандидат-президентска двойка, ние не го правим защото нашият кандидат е силно разпознаваем, на българските граждани няма да им е трудно да припознаят нашия кандидат като носител на десните ценности. Далеч по-важно е нашият кандидат да получи широката подкрепа на българските граждани, не толкова на коалиционните ни партньори, изтъкна Атанасова. Тя определи мандата на президента Плевнелиев като много успешен.

Не съм съгласна, че България е държавата, която злоупотребява най-много с евросредства. В доклада на ОЛАФ не пише нищо такова, колкото и по темата да се упражняват по темата от опозицията. ОЛАФ казва нещо много важно - сигнали се подават, те се проверяват, добре е да има контрол върху разходването на европейски средства.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Плодовете и зеленчуците на едро поевтиняват
Плодовете и зеленчуците на едро поевтиняват
4 години от взривовете на Петолъчката
4 години от взривовете на Петолъчката