НОВИНИ

Емоционална раздяла с любимите герои от "Под прикритие"

Броени минути до финала на най-успешният филмов проект на БНТ - "Под прикритие". Сериал, който доказа, че българското телевизионно производство може да достигне до 186 територии. Най-модерния сериал реализиран някога у нас, завършва с подобаваща гала вечер за представянето на последния епизод от поредицата.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
20:03, 04.06.2016
Чете се за: 00:29 мин.
Още

По червения килим на НДК преминават създателите на сериала, всички онези, които създадоха "Под прикритие" - това са хората, които тази вечер ще бъдат на фокус пред водещите на Георги Любенов и Добрина Чешмеджиева.

Филмовото приключение "Под прикритие", продадено в 186 територии - ще връща лентата пети сезон назад във времето. По червения килим на гала вечерта преминават звездите, с чиито герои зрителите се разделяха драматично.

Феновете на сериала ще се срещнат с любмците Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов и Пламен Манасиев.

Водещи на гала вечерта са Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов, а веднага след това от 21:30 часа ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ 1 и в зала 1 на НДК.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Има и трети задържан за побоя в столичния квартал Ботунец
Има и трети задържан за побоя в столичния квартал "Ботунец"
Жена в традиционна носия краси фасада в центъра на София
Жена в традиционна носия краси фасада в центъра на София