НОВИНИ

Финалът на най-успешния филмов проект на БНТ - "Под прикритие"

Сериалът "Под прикритие" доказа, че българското телевизионно производство може да достигне до 186 територии. Най-модерният сериал реализиран някога у нас, завърши с бляскава гала вечер за представянето на последния епизод от поредицата, която зрителите на БНТ можеше да гледат на живо от НДК. Вижте прякото включване на Благой Цицелков в късните новини "По света и у нас"!

Милена Кирова
от Милена Кирова Благой Цицелков
23:15, 04.06.2016
5632
Чете се за: 00:41 мин.
Още
Вяра Анкова - генерален директор на БНТ: Аз смятам, че този край ще даде възможност за едни нови проекти, които БНТ ще може да направи със същото качество, със същия стандарт, който показа в "Под прикритие" и с тази надежда, която ние имахме в началото и която извоюва това място на БНТ не само на европейската, но и на световната сцена - нещо, което смятам, че нито един от нас не можеше да си мечтае в началото.
Севда Шишманова - програмен директор на БНТ: Много е важно да завършиш проекта на макс - просто тогава когато зрителите все още са страшно влюбени в героите и искат още и още от историята. тогава всъщност един проект остава завинаги в техните сърца. И според мен ние направихме това, което всеки един професионален екип можеше да се предвиди, че ще направи - просто свършваме проекта там, където залога е по-голям от живота.
Димитър Митовски - сценарист и продуцент на "Под прикритие": Разбира се, че съм щастлив и най-вече съм щастлив от целия проект, който се случи, защото той наистина е феномен поне за България, а и не само за България, бих казал и за Европа. Доброто ще победи и надявам се доброто винаги да побеждава.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
4 години от взривовете на Петолъчката
4 години от взривовете на Петолъчката
Норвежки танкер с 221 оцелели при корабокрушение мигранти пътува към Сицилия
Норвежки танкер с 221 оцелели при корабокрушение мигранти пътува към Сицилия