НОВИНИ

Татяна Дончева беше преизбрана за председател на "Движение 21"

Татяна Дончева остава председател на "Движение 21" след като днес беше преизбрана по време на конгреса на партията. Нейни заместници са Данаил Георгиев и Симеон Славчев.

bnt avatar logo
от Илина Бисерова
19:34, 02.04.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

По думите на Дончева, преходът вече е свършил и страната ни е изпаднала в тежка политическа ситуация, а институциите са били заложници на модела "КОЙ".

Затова тя призова да се спре с корупцията и преразпределянето на бизнес кръгове между олигарсите, както и да се направи реална ефективна съдебна реформа.

Татяна Дончева - председател на "Движение 21": Покрай фалита на КТБ се преразпределиха много бизнес територии и пак в рамките на 2 кръга от мутрите и мафията. Българският бизнес е разделен на правителствено приближен и правителствено отдалечен. Отмяната на приключили обществени поръчки по субективно усмотрение на премиера не срещна у нас дори недоумение. Управляващите явно са решили, че така ще неутрализират някои черни точки написани им в чужбина, но така ли се управлява една модерна държава, може ли така тя въобще да функционира - все пак не сме в средните векове?!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Личните лекари прекратяват протестите си, но остават в стачна готовност
Личните лекари прекратяват протестите си, но остават в стачна готовност
Седма национална конференция на младежкото ДПС
Седма национална конференция на младежкото ДПС