НОВИНИ

ДПС е твърде висока летва за хората от ДОСТ

Съпредседателят на ДПС Мустафа Карадайъ коментира новата политическа формация. Той напомни думите на Ахмед Доган, че ДПС не може да се изгради отново, не може и да се подмени. "ДПС е твърде висока летва, тези хора нямат ръста да я прескочат", каза Карадайъ пред симпатизанти във Велинград.

bnt avatar logo
от М. Димитров
19:08, 27.02.2016 (обновена)
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

По думите му, е несъстоятелно "ренегати, втора-трета употреба, които не могат да изброят партиите, през които са минали, днес да се опитват да се представят като автентични либерали, да осмислят съществуването си, съизмервайки се с ДПС". И Рушен Риза - съпредседател на ДПС също коментира новата партия ДОСТ.

Рушен Риза - съпредседател на ДПС: Те избраха пътя на разделението, конфронтацията, ние сме били винаги за единството, за баланса и правенето на положителна политика в страната. Има 400 партии, нека има 401.


;

Междувременно в Кърджали се проведе редовна общинска конференция на ДПС, на която бе избран лидер на местната организация. Форумът започна със скандал. Минути преди началото на конференцията стана ясно, че петима от делегатите не са се явили, а на пристигналите заместници беше отказано да бъдат вписани като резерви. След намесата на съпредседателя на ДПС Риза и областния лидер Хасан Азис заместниците бяха допуснати в залата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гръцките фермери масово изтеглят тракторите си от блокадите
Гръцките фермери масово изтеглят тракторите си от блокадите
Премиерът даде два дни на гръцките фермери да свалят блокадата
Премиерът даде два дни на гръцките фермери да свалят блокадата