НОВИНИ

Двама полицаи са арестувани за трафик на жени

Двама полицаи са арестувани за трафик на жени при зрелищна специализирана акция днес в Благоевград. Третият задържан е Мартин Филипов,известен с прякора Дебелия. Вижте прякото включване на Ирина Николова в "По света и у нас" в 18:00 ч.!

bnt avatar logo
от Ирина Николова
16:28, 01.06.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Единият задържан полицай е от Първо полицейско управление в града,а другият е служител на сектор за Борба с организираната престъпност. Срещу тримата са образувани досъдебни производства за трафик на жени. Акцията беше в ромската махала в Благоевград, където живее Мартин Филипов.

Той е арестуван пред известен хотел там.В къщата му се извършват обиски и разпити. Съседите му казаха, че не го познават и не знаят, с каква дейност се занимава и как изкарва прехраната си.Според разследващите двамата полицаи са помагали на Мартин Дебелия като са укривали доказателства за престъпната дейност и са притискали свидетели.

;

Вицепремиерът Румяна Бъчварова отказа да влезе в детайли за акцията и посочи, че в нея са участвали и полицаи от Отдел „Вътрешна сигурност": "На този етап ще се въздържа да ви дам подробности, освен че е много отдавна подготвена, много добре подготвена операция, има и наши служители, и просто показа как действаме безкомпромисно".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Икономически прогнози за победителя в Евро 2016
Икономически прогнози за победителя в Евро 2016
И те са били деца
И те са били деца