НОВИНИ

Фондация "За нашите деца" отбелязва днес 25-тата си годишнина

Фондация "За нашите деца" отбелязва днес 25-ата си годишнина. Стотици деца и семейства ще се съберат днес на Голямата поляна в Южния парк заедно с всички дарители и инвеститори. За него и за благотворителността разговаряме с изпълнителния директор на фондацията Иванка Шалапатова.

bnt avatar logo
от БНТ
09:20, 30.09.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

До сега над 10 000 деца са получили подкрепа за силен старт и живот и да живеят в сигурна семейна среда. Голяма част от тях са били в институции и вече живеят в семейства благодарение на подкрепата на фондацията. Друга част от тях са били в риск поради бедност или наличие на увреждане при дете или родители.

Иванка Шалапатова., изпълнителен директор на Фондация "За нашите деца": Нашата основна радост е не толкова броят деца, а действително това е една много важна инвестиция в качеството на живот на тези вече млади хора. Чуваме тревожните статистики за младежка безработица, за трудностите децата да се реализират в училище и своите мечти. Всичко започна от първите години, от ранното детство. За това фондацията продължава да работи децата да имат силен старт в живота си още от раждането си.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Балет Арабеск празнува 50-годишен юбилей
Балет "Арабеск" празнува 50-годишен юбилей
Училище в село Раждавица обучава и интегрира 80 деца от социално слаби семейства
Училище в село Раждавица обучава и интегрира 80 деца от социално слаби семейства