НОВИНИ

Свиленски: Надявам се правителството да предложи нещо за развитието на България

В студиото на "Още от деня" избраният за депутат от БСП Георги Свиленски изрази надежда, че новото правителство на ГЕРБ и ОП ще предложат нещо за развитието на България.

bnt avatar logo
от БНТ
18:33, 10.04.2017
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

"Аз не виждам следващо правителство с премиер Борисов с какво би било по-полезно, когато през цялата кампания колегите от ГЕРБ обясняваха, че ни предлагат същото, но в повече. Надявам се с участието на патриотите тези неща да се променят и да предложат нещо за българските граждани, за българската икономика, за развитието на България".

Според Свиленски, ако патриотите успеят да убедят ГЕРБ при тези преговори, че трябва да приемат повече неща в защита на българския производител, в защита на българската икономика, в защита на социалната система може би ще видим такова правителство.

Свиленски обаче заяви, че ако такова нещо не се случи, то България няма смисъл от такова продължаващо управление.

Относно равносметката на БСП за резултатите от изборите Свиленски заяви:

"Виждаме, че желанието на хората да има промяна се увеличава, виждаме шанс това да се случи. Да, този път това не можа да стане, но това ни дава кураж и надежди, че с политиката която водим, с посланията по време на кампанията и след това сме на правия път и следващ път тази промяна няма как да не стане в България".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Водолази възстановяват пробойните на руския танкер
Водолази възстановяват пробойните на руския танкер
Умно приложение представя на туристи забележителности по Черноморието
"Умно" приложение представя на туристи забележителности по Черноморието