НОВИНИ

Гледат мярката на Тодор Славов, обвинен за убийството на гарда на Митьо Очите

Спецализирания съд в София ще гледа мярката за неотклонение на 31-годишният Тодор Славов, обвинен за убийството на Александър Алексиев - гард на Митьо Очите. Освен за стрелбата,той е обвинен и за участие в организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов - Божо Кравата, наемател на дискотеката в Слънчев бряг, където се разви екшъна.

bnt avatar logo
от БНТ
06:11, 14.07.2016
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Тодор Славов е с мярка за неотклонение задържане под стража, наложена му от Окръжния съд в Бургас и потвърдена от Апелативния.Той обжалва.След повдигането на новото обвинение - за участие в организирана група, случаят мина към спецсъда, затова исканетому за по-лека мярка е отнесено към тази институция.

Според извършените досега процесуално следствени действия, два от попадналите в тялото на 46-годишния Александър куршуми са изстреляни от законно притежавания пистолет на Тодор "Щаер". Те са причинили смъртоносни наранявания. Славов е с чисто съдебно минало, останал е на място след стрелбата, доброволно е предал оръжието си, съдействал е на полицията, има постоянен адрес, мотивира се адвокатът му .

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава делото срещу срещу акушерката Емилия Ковачева
Продължава делото срещу срещу акушерката Емилия Ковачева
Тереза Мей на Даунинг стрийт 10
Тереза Мей на Даунинг стрийт 10