НОВИНИ

Избягал затворник отвлече такси и стреля по полицаи в Силистра

Истински екшън се разигра днес в Силистра с участието на полицаи и избягал затворник. След преследване и стрелба служителите на реда успяха да обезвредят и задържат бандита. Няма пострадали при престрелката.

bnt avatar logo
от БНТ
14:46, 29.06.2016 (обновена)
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

41-годишният Димитър Братанов-Кокала е изтърпявал 4 годишна ефективна присъда за грабеж е успял да избяга преди месец от затвора. Днес мъжът бил засечен в центъра на града и при опит да бъде задържан той е стрелял по полицаите. След това се е качил в такси като заплашил шофьора. Следва преследване по улиците на Силистра след което той е скочил от таксито произвел още изстрели и се барикадирал в къща. След отцепването на района и бързата намеса на полицията престъпникът е бил принуден да се предаде. Затворникът е обезвреден и отведен в полицейския арест.

Ивелин Чафаланов - окръжен прокурор:
Патрулът който е тръгнал след него са стигнали до това място там,където той се е укрил в една от къщите.Много бързо благодарение на органите на полицията,която отцепи района самия извършител се предаде и в момента се извършва оглед на местопроизшествието. .Това е първоначално . Има следствено дело започнато с оглед противозаконно отвличане.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Депутатите одобриха промени в Закона за ДДС при търговията с горива
Депутатите одобриха промени в Закона за ДДС при търговията с горива
България може да стане дестинация за компании, напуснали Великобритания
България може да стане дестинация за компании, напуснали Великобритания