НОВИНИ

Какво да очакваме от годината на петела?

Преживяхме вече 12 месеца остроумие от страна на хиперактивната маймуна. Сега новата година на петела ще донесе предизвикателства, които искат бърз ум и практически решения. Нещо, с което представителите на този знак сме известни. Официално годината на петела настъпва на 28 януари 2017. и ще продължи 13 месеца. Причината - в традиционната система за изчисления, използвана в Китай, годината се определя от периода на смяна на лунните фази. Следващата Нова година по лунния календар ще е на 16 февруари 2018 г.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
07:54, 03.01.2017
Чете се за: 01:32 мин.
Още

Годината на петела ще бъде мощна. И без колебание по отношение на това дали да се продължи напред. Все пак петелът се отличава с творческо мислене, необичаен подход при разрешаването на сложни проблеми, подвижност, контактност и лек поглед върху живота. За разлика от своята предшественичка - маймуната, петелът се старае с всички сили да избегне тежкия, изнурителен труд. Както се казва - накарай мързеливия на работа, та да те научи на акъл. Научно казано - много хора ще създадат изобретения през 2017-а, за да облекчат всеки вид труд.

;

Да погледнем животното - отсъствието на амбиции в петела ще остави "зад борда" мнозина, които миналата година са се стремили към ръководни постове. Това само ще потвърди, че те са неподходящи за тях. Мнозина ще прехвърлят своите притеснения на плещите на други, като се опитват да живеят максимално безгрижно през 2017 г., без да губят финансови средства. Склонността на петела към небрежност и повърхностност в решаването на въпроси, които не го засягат пряко. Той се отнася несериозно към парите и може да загуби големи суми заради своята хазартна натура. Това се предава на всички хора през 2017 г., а прибързаността на петела най-красноречиво ще се прояви в любовните отношения. Всички хора ще имате желание да изглеждате по възможно най-добрия начин. Очаква се да бъдем наясно по въпросите за любовта, парите, бизнеса.

;

Според китайската астрология годината ще бъде отлична за хората от зодия Дракон. Представителите на Змия, Вол и Петел също ще имат чудесна година. За тези от зодия Плъх и Тигър ще бъде добра. За родените под знаците Коза, Глиган и Маймуна, тя ще бъде смесица от добро и лошо, докато представителите на зодии Заек, Кон и Куче може да се сблъскат с известни проблеми. Но стига да имате волята и да се фокусирате върху справянето с проблемите, нищо не би могло да ви попречи да постигнете целите си!

;

Според китайската астрология, годините на петела са известни като изпълнени с честност и ефективност. Периодът на петела е известен с това, че може да бъде благоприятен за кариерата и финансови инвестиции. Годината ще бъде добра за необвързаните хора да се оженят. Общо взето - не усложнявайте нещата с прекалено мислене и анализиране.

Не носете червено! Каквато и да е зодията Ви! Причината - елементът на Китайската 2017 година е червено. Червените камъни също е добре да бъдат избягвани. Изберете цветове, които се съчетават с червеното и огнения елемент. Земните цветове като кафяво и жълто са най-подходящи за всички 12 знака на китайския зодиак. Според Фън шуй за да протече годината гладко - по нас трябва да има лилави нюанси, те ще са късметлийски, аметистът и топазът ще ни донесат успехи, опитвайте се да мислите позитивно във всяка ситуация, а чрез медитация може да постигнете пълно спокойствие.

;
Каква ще бъде годината за всеки от зодиакалните знаци вижте във видеото!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прокуратурата ще изнесе подробности за повдигнатото обвинение срещу Трайков
Прокуратурата ще изнесе подробности за повдигнатото обвинение срещу Трайков
Четирима загинали от бури в американския щат Алабама
Четирима загинали от бури в американския щат Алабама