НОВИНИ

Кампания “Подари Великден“ в Благоевград

„Подари Великден” под това мото е кампанията на Българския червен кръст в Благоевград, която се осъществява с подкрепата на търговски вериги в града. Всеки желаещ може да закупи трайни продукти от магазина и да ги постави в кутии, обособени за целта. Даренията ще бъдат раздадени на хора в нужда за великденските празници.

bnt avatar logo
от Десислава Димчева
18:15, 25.04.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Десетки хора вече са се присъединили към хуманното начинание. Екипът ни срещна и такива, които не вярват на инициативата. Това потвърди и собственик на магазин, пред който е поставена кутия на Българския червен кръст за събиране на хранителни продукти.

Ивайло Шумаров – собственик на магазин: "За съжаление, много малко хора го правят това нещо, все още българина не е научен за тази благотворителност. Поглеждат кутията всеки ден, но не правят никаква реакция."

Срещнахме и хора на улицата, които за първи път чуват за инициативата.

От Българския червен кръст казаха, че през следващите дни кутиите с хранителни ще бъдат събрани и продуктите опаковани. Всичко, което хората са дарили по време на кампанията „Подари Великден” ще бъде раздадено на нуждаещите се от Благоевград.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изборна победа за управляващите в Сърбия
Изборна победа за управляващите в Сърбия
ДРУГИТЕ НОВИНИ
ДРУГИТЕ НОВИНИ