САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Караянчева: Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му

Председателят на НС Цвета Караянчева коментира критиките на президента Румен Радев към премиера Бойко Борисов.

от БНТ
19:44, 17.02.2020
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
караянчева радев вижда сянката службите наднича спалнята

"Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус около кариерното развитие на съпругата му да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет. Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев". Това написа председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в страницата си във Фейсбук.

"Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна. Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос. Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори", пише още Караянчева. И предупреждава, че "личната вендета, която преследва президентът Радев, няма да доведе до нищо добро".

"Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго", завършва председателят на НС.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Гешев призова политиците да не се месят в работата на прокуратурата
Гешев призова политиците да не се месят в работата на прокуратурата
Темата за Западните Балкани - акцент в срещата на външните министри от ЕС
Темата за Западните Балкани - акцент в срещата на външните министри от ЕС