НОВИНИ

Хамид Хамид: Премиерът е виновен, че търпи такова поведение на подчинените си

ДПС ще предприеме политически действия, за да защшити демокрацята след оставането на Валери Симеонов на поста вицепремиер. Това заяви в студиото на "Още от деня" Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на ДПС.

bnt avatar logo
от БНТ
19:05, 24.10.2018
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

Той даде пример с това, че няколко седмици дневният ред на парламента и дали той ще работи, е зависел от ДПС. Спомнете си колко хора се изредиха пред вратата да молят ДПС да влезе в зала. Много бързо ще се охлади този патос, че ще управляват 4 години, като не могат да съберат кворум, допълни Хамид.

Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на ДПС: Тази коалиция отрови обществото. Някъде четох нещо много вярно - от такива като Валери Симеонов се раждат такива като Северин Красимиров.

Хамид обвини премиера Борисов за политическата ситуация.

Хамид Хамид, зам.-председател на ПГ на ДПС: Премиерът е виновен, че търпи такова поведение на неговите подчинени. Не приемам казаното от него, че всяко негово действие не би имало правна стойност, защото Симеонов бил излъчен от малката коалиция и така щяло да се наруши споразумението. Щеше да е смешно, ако не беше трагично.

Хамид е категоричен, че ДПС не биха сменили "Обединени патриоти" в управляващата коалиция. Не поддържаме модела "стани да седна" - няма никакъв смисъл от това, искаме програма, искаме приоритети, допълни депутатът.

И още - има ли топла връзка между централата на ДПС и Сараите на Ахмед Доган, вижте целия разговор с Хамид Хамид във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От 2021 г. забраняват пластмасата за еднократна употреба
От 2021 г. забраняват пластмасата за еднократна употреба
Започват клинични прегледи на прасета заради африканската чума край Кайнарджа
Започват клинични прегледи на прасета заради африканската чума край Кайнарджа