НОВИНИ

Красимир Велчев: Това е правилният път от морална гледна точка

Заместник - председателят на ПГ на ГЕРБ, Красимир Велчев, каза в студиото на "Още от деня", че правилното решение е било да се върне мандата. Той сподели още, че когато президентът връчи евентуален трети мандат, тогава ще се вземе окончателното решение дали ще има подкрепа за Патриотите.

bnt avatar logo
от БНТ
18:47, 02.12.2016
Чете се за: 00:41 мин.
У нас
Красимир Велчев: "Смятаме, обсъждали сме това нещо, всички смятаме, че това е правилният път от морална гледна точка. Така трябва да стане. Дори и при най-малкото съмнение, че подкрепата е намаляла, за която и да е партия, ние смятаме, че трябва да се отиде на избори. Тезата, че тази власт с кръв сме я взели и с кръв ще я върнем, ние отричаме напълно."

Относно евентуален мандат на Патриотичния фронт и подкрепа от страна на ГЕРБ, той отговори така:

Красимир Велчев: "Няма как да обсъждаме евентуални хипотези, ако на някой му бъде даден третия мандат, защото когато мандата бъден връчен на БСП те ще го върнат. След това само президентът има власт да реши на кого ще връчи мандата. Нека да видим на кого ще го даде и тогава ще видим."

Според него ГЕРБ са вършили работата си досега добре.

Красимир Велчев: "Две години работата в парламента изцяло изнасяше ГЕРБ. Много лесно може да се направи справка. БДЦ и АБВ са били много по-дисциплинирани, когато става дума за кворум, ние сме разчитали много повече на тях, отколкото на Реформаторския блок, които не повече от 4-5 човека имало в зала или от Патриотите също."


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
И деца станаха мишена на телефонни измамници
И деца станаха мишена на телефонни измамници
Анастас Константинов: Човешкото наследство е планетарен прах
Анастас Константинов: Човешкото наследство е планетарен прах