НОВИНИ

Маноил Манев: В ГЕРБ няма двойни стандарти

В ГЕРБ няма свещени животни, заяви в "Още от деня" депутатът Маноил Манев. Партия ГЕРБ е готова да се раздели с всеки, който има някаква вина, някакво несъвпадение с моралните си ценности и идеите на партиите, обясни депутат.

bnt avatar logo
от БНТ
18:50, 18.10.2017
Чете се за: 00:41 мин.
У нас
Маноил Манев, депутат от ГЕРБ: Ние нямаме проблеми с кадрите в ГЕРБ. Всеки, който има някаква вина, някакво несъвпадение с моралните си ценности и идеите на партиите, той взема своето решение или партията взема решение и се разделяме. Дори с хора, които не са доказано виновни сме готови да разграничим нещата между ГЕРБ и тях, за да може да няма никакви съмнения, че някой ще влияе на процеса - разследващи, прокуратура, съд.

Според Манев проблемът е, когато има двоен стандарт, а в ГЕРБ такъв няма.

Маноил Манев, депутат от ГЕРБ: Ние протестираме срещу двойния стандарт в парламента. Когато кажеш, че заради думите на някого той трябва да понесе своя отговорност и когато на следващия ден някой каже, че е чист, а всъщност има съмнения, не можеш да внасяш двойни стандарти в политиката. Пътят е разследващите органи, съда, прокуратурата да се произнесат, а не да си говорим кой какво е казал.

ГЕРБ има политическа воля да се справи с корупцията, категоричен е Манев. Според него има корупционни действия, които не са престъпление, не може всичко да бъде приравнено към престъпление.

За исканията на полицаите Маноил Манев коментира, че те са прави да искат, но трябва да се съобразят и с възможностите на държавата.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕП почете с минута мълчание паметта на малтийската журналистка Дафне
ЕП почете с минута мълчание паметта на малтийската журналистка Дафне
Столичната община ще отдели 20 милиона лева за снегопочистване тази зима
Столичната община ще отдели 20 милиона лева за снегопочистване тази зима