НОВИНИ

МС отпуска 1,5 млн. лв. за улична мрежа около Северната скоростна тангента

Правителството ще отпусне милион и петстотин хиляди лева на Столична община за ремонт и изграждане на довеждащата улична мрежа около Северната скоростна тангента. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на редовното заседание на Министерския съвет.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
11:40, 08.06.2016
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

С парите Столична община ще ремонтира улиците и уличната мрежа, както и две от локалните платна, чрез които малките населени места, прилежащи към София-град ще могат да се включват в тангентата. Жители от района присъстваха на заседанието и чуха лично от премиера, че проблемът им ще бъде решен.

Бойко Борисов, министър-председател: Единственият шанс да ви помогнем бързо е днес го имаме като точка в МС - милион и половина това, Лили Павлова ми каза, че ще направят двете локали и ще може да се реши въпроса и понеже има още две три седмици по стария договор на тангентата може да почнете да го правите веднага. Отивате, чертаете, пишете. Кажете на хората, че по-бързо не може да се реагира в тази ситуация. Хората да са спокойни, бързо стройте. Каквото трябва правете да стане факт. Точката ви е приета днес ще пратим парите и почвайте.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Увеличение на социалната пенсия за старост от 1 юли
Увеличение на социалната пенсия за старост от 1 юли
Обмислят „Синя зона” и в Сандански
Обмислят „Синя зона” и в Сандански