НОВИНИ

Най-новият български филм "Секс академия: мъже" вече е по кината

Тайно общество учи мъже как да "свалят" жени - това е интригата в най-новия български филм „Секс академия: мъже", който вече е по кината! Комедията е с участието на Иво Аръков, Димо Алексиев, Ники Сотиров, Диляна Попова и Елена Боева. Режисьор и сценарист е Георги Костов.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
09:34, 22.04.2017
37629
Чете се за: 01:07 мин.
Още

Идеята за сюжета хрумва на режисьора Георги Костов докато чака реда си в предаване по повод първия си филм „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Гостите преди него са момчета, които провеждат курсове...за сваляне на жени. Това го вдъхновява да напише сценария на "Секс академия: мъже".

Георги Костов - режисьор: Направих един рисърч по интернет. То се оказа, че има и специални сайтове за това, изкарах интересни истории, прочетох и няколко книги и реших, че би се получила една комедия, която зрителите ще я гледат доста лекичко без да се натоварват, да се забавляват и да се посмеят малко.

Историята ни отвежда в тайно мъжко общество, чиито основатели Мистър Д и А.Б. Старфакър преподават техниките на Дон Жуан и обучават мъжете как да спечелят всяка жена, която пожелаят. Но дали Мистър Д е съвременният Дон Жуан?

Димо Алексиев, актьор: По скоро не. По скоро това е образът на един човек, който е много самотен и който като всички останали хора иска да бъде обичан.

Жан е момче с добре платена работа и грижовна майка, но няма никакъв опит с жените. Обезверен от провалите си в това да привлече вниманието на момичето, което желае, той става част от Секс академията.

Иво Аръков, актьор: Историята на едно момче, което е много свито, много затворено, което се влюбва и иска да намери тази способност да заговори една жена.

БНТ: Прилагаш ли някои от техниките на Дон Жуан и в живота, имате ли допирни точки?

Иво Аръков, актьор: Не, не, естествено, че не!

Ролята на топ сваляча Мишо е поверена на телевизионния водещ Павел Владимиров. А Диляна Попова е балансьорът на всичките "Дон Жуановци".

Диляна Попова, актриса: Героинята ми е обикновено, нормално и вярващо в любовта момиче, което в крайна сметка има някаква ключова игра, ключова роля за това да намести нещата в правилната посока и наистина да ни покаже, че любовта е най-важна!

„Секс академия: мъже“ предлага свеж хумор и комични ситуации, които няма да ни оставят безразлични!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Звездата на операта Соня Йончева ексклузивно пред БНТ
Звездата на операта Соня Йончева ексклузивно пред БНТ
Започва миене на улиците в Дупница
Започва миене на улиците в Дупница