НОВИНИ

НФСБ преустановява преговорите с ВМРО за общо явяване на евроизборите

Националният изпълнителен комитет на НФСБ преустановява преговорите с ВМРО за общо явяване на изборите за Европейски парламент. Това се заявява в декларация на Националния изпълнителен комитет на ПП НФСБ, изпратена до медиите.

Вера Александрова
от Вера Александрова
10:32, 23.01.2019 (обновена)
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Симеонов настоява ПГ на Обединените патриоти да се събере и да реши дали ще се явяват заедно на изборите за Европейски парламент и как продължава общата им политика в бъдеще.

Пред медиите Волен Сидеров заяви, че е готов да събере трите партии от малката коалиция, за да решат как ще продължат от тук нататък.

Валери Симеонов, ПГ на Обединените патриоти: Пред нас се изправя въпорса дали това не са поредни стъпки в посока самостоятелно явяване или явяване с друга коалиция на колегите от ВМРО и ако е така не би ли било по-редно да бъде оповестено, няма драма в това. Три поредни седмици "Атака" е канена, не присъства никой от тях, поканата става с есемеси, с телефонни обаждания, определя се залата, никой не идва.
Искрен Веселинов, ПГ на Обединените патриоти: Ние от ВМРО най-малко робуваме на своето его. Готови сме да се извиним, ако има такова засягане, независимо дали е основателно или не. Готови сме да водим разговор със всеки от коалиционните партньори и с всеки извън, тях ако съвпадат идеите му с нашите, разбира се.
Волен Сидеров, ПГ на Обединените патриоти: Никога не съм бягал от събиране на коалицията, аз съм на линия, който иска, да говорим. Нищо не пречи да се съберем на едно място.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кои са най-големите бюрократични пречки за родните фирми
Кои са най-големите бюрократични пречки за родните фирми
Водолази извадиха тялото на момчето от микроязовира край село Марково
Водолази извадиха тялото на момчето от микроязовира край село Марково