НОВИНИ

Гледайте от утре новия летен формат на "Денят започва"

През август и септември - „Денят започва" на нова територия с актуалните теми и гости. От утре в сутрешния блок на БНТ 1 стартира рубриката ,,Парк Live". Откритото студио е разположено в Докторската градина, а екипът на предаването проведе днес финални репетиции.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
20:32, 14.08.2016
Чете се за: 00:46 мин.
У нас

От утре денят ще започва от Докторската градина. Лятното студио на БНТ 1 вече е готово, а екипът на предаването е зареден с много лятно настроение.

Ния Мантовска, редактор на ,,Денят започва": Това само по себе си ще даде една динамика на предаването, на гостите и самите зрители ще го усетят.
Иво Никодимов, водещ на ,,Денят започва": По време на Олимпиадата някои от нашите предавания ще започват в 7.00 часа иначе в 6.30. Денят започва с дъх на свежест и с вкус на лято.

,,Парк Live" ще предложи на зрителите многообразие от авторски рубрики. Отново в ефира се завръща ,,Хапка свежест" със Сандра, Мария Чернева ще продължава да ни показва най-интересните археологически открития това лято в рубриката ,,Пътуване в миналото". Пътешествието ще продължи с поредицата ,,Митовете по българските земи" на Йордан Димитров и ,,Фаровете по българските земи" на Цветелина Атанасова.

В деня на големия християнския празник Успение Богородично ,,Парк Live" ще стартира от няколко точки на страната.

Иво Никодимов, водещ на ,,Денят започва": Подготвили сме много включвания от Бачковския и Троянския манастир. От Варна, защото утре е празникът на Варна. По изключение рубриката на Мария Чернева утре ще бъде на живо и ще бъде от село Арчар, където са разкопките Рациария."
Юлия Стефанова, водеща на ,,Денят започва": Със сигурност сме подготвили изключително интересни теми, ново място. Така че бъдете с нас утре. Започваме точно в 7.00 часа.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
7000 евакуирани в Луизиана заради наводненията
7000 евакуирани в Луизиана заради наводненията
Китайски шофьор на градски транспорт спаси трима души по време на порой
Китайски шофьор на градски транспорт спаси трима души по време на порой