Парламентарни скандали - коментират Тома Биков и Крум Зарков

Имаме ситуация, в която БСП търсеше скандала и ако извадим сама по себе си възникналата ситуацията, може би не изглеждат тежки думите на г-жа Нинова от парламентарната трибуна. Може би грешката на г-н Главчев беше, че позволи на БСП да потърсят повод да напуснат залата и да саботират председателството. Това заяви Тома Биков от ГЕРБ в студиото на "Панорама". Гост по темата беше и Крум Зарков от БСП.

от БНТ
21:17, 17.11.2017
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Те ще платят политическа цена за този грешен ход, каза Биков.

Според Крум Зарков действието на Главчев е достойно, направил е грешка и си е поел отговорността. Ако се възстанови атмосферата на парламентаризъм, това ще е добре, за съжаление съм по-скоро скептичен. Народното събрание има широко извесни проблеми. Не може заради чужд гост да играем ролята на декор, че всичко е наред, каза Зарков.

Биков допълни, че решението на Главчев е лично, като е преценил, че не може да понесе отговорността, че опозицията няма да влиза в пленарна зала. Имахме хора като Орешарски, които опитваха така да работят, в режим на липса на мнозинство, допълни депутатът от ГЕРБ. По думите му постовете не са най-важното нещо.

Не можехме да предвидим, че няколко дни преди идването на г-н Таяни в България, ще бъде отнета думата на г-жа Нинова на парламетнарната трибуна. Този парламент не работи по закони, времето се запълва с измислени скандали, коментира Зарков.

В парламента има арестувани наркотрафиканти, които са спонсорирали кампанията на БСП, заяви Биков.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
50 на сто от българите подкрепят членството на България в ЕС
50 на сто от българите подкрепят членството на България в ЕС
Форумът на българското вино събра над 70 производители в НДК
Форумът на българското вино събра над 70 производители в НДК