НОВИНИ

По програмата за саниране са финансирани недопустими разходи

Заместник-министърът на регионалното развитие Виолета Комитова обяви днес, че по програмата за саниране са финансирани и недопустими разходи. От ведомството заявиха още, че не смятат, че обемът на тези разходи е много голям. "Никога никого не сме подвеждали" - това пък каза в отговор бившият регионален министър Лиляна Павлова. Тя изрази съжаление, че за пореден път се налагало да опровергават неверни твърдения и внушения на служебния кабинет.

bnt avatar logo
от БНТ
19:47, 20.02.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
Виолета Комитова - зам.-министър на Регионалното развитие и благоустройството: "Имаме основание да твърдим, че в изпълнените обекти са финансирани недопустими по програмата разходи. Не смятаме, че обемът на тези недопустими разходи в пари е много голям, но така или иначе тези дейности са финансирани".
Лиляна Павлова - бивш министър на регионалното развитие и благоустройството: "Обезпечихме финансово първия милиард и осигурихме и гласувахме в парламента втория милиард, за да може да се довърши изпълнението на сградите и да могат да бъдат избрани изпълнители. Така че твърдения и спекулации за това, че сме излъгали и че сме скрили, както виждаме от официалната кореспонденция - тя е прозрачна, тя е до всички вас медиите, тя е факт и тя е на лице, другото е спекулации и опити да си приписват някакви неясно какви заслуги."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
До 28 февруари се приемат проекти по ОП Наука и образование
До 28 февруари се приемат проекти по ОП "Наука и образование"
Купуваме билет за метрото със смарфона си
Купуваме билет за метрото със смарфона си