НОВИНИ

Разбита улица в центъра на Пловдив

Зрител на БНТ 2 сигнализира за разбита улица в центъра на Пловдив. От години част от отсечката от „Йосиф Шнитер“ е в окаяно състояние. Автомобилите няма къде да паркират, а преминаването на пешеходци по улицата се оказва истинско предизвикателство.

bnt avatar logo
от Антоанета Чакандракова
19:40, 08.07.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Част от улица „Йосиф Шнитер“ - разбити плочки и липсващи на места тротоари. За две години потърпевшият Димитър Толев е изпратил десетки писма до общинската власт. Без резултат.

Димитър Толев: "Това, че улицата е разбита и състоянието, което виждате сега е сухо, но когато завали дъжд – това всичко се пълни. Да не ви разправям какво става през зимата."

Преди дни на улицата са поставени колчета, които ограничават достъпа на хората до домовете им.

Димитър Толев: "От къщата ми, ако трябва да дойде автомобил, който да ми донесе някакви битови предмети или Бърза помощ, ако трябва да спре, аз не виждам как носилка ще мине, ще носят."

В отговор на наше запитване от район „Централен“ коментираха, че са поставили антипаркинг колчетата, за да се ограничи безразборното паркиране. Предвижда се и настилката на улицата да бъде подновена, но само при условие, че има средства в бюджета за следващата година.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Иранецът, хванат с 200 кг хероин, остава в ареста
Иранецът, хванат с 200 кг хероин, остава в ареста
Доверието в БНТ значително се е повишило
Доверието в БНТ значително се е повишило