НОВИНИ

Румяна Арнаудова: 11-годишното момче от Стрелча се е самоубило

11-годишното момче, което се простреля с пушката на баща си в Стрелча, се е самоубило. Това съобщи за "По света и у нас" говорителят на главния прокурор. Според Румяна Арнаудова късно снощи, разследващите са открили в телефона на детето послания към родителите му, от които става ясно, че то е планирало да сложи край на живота си. Със семейството и приятелите на момчето ще работи екип от психолози. Задачата им е да установят какво го е подтикнало към самоубийството.

bnt avatar logo
от Альоша Шаламанов
10:43, 06.09.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор: "Към този момент нямаме съмнение,че се касае за самоубийство, а не за случайна игра и случайно самонараняване. За съжаление доказателствата, с които вече разследването разполага, сочат, че самоубийството е планирано от 11-годишното момче. Отправило е послания към родителите си, които е записало на телефона."

- В телефона или във Фейсбук профила му, открити ли са някакви послания от секти, възможно ли е да е "Син кит" причината за това самоубийство?

Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор: "Това се надяваме да установим. Това ще бъде резултатът на усилията на прокурори, психолози и полицаи. Ще бъдат прегледани неговата интернет комуникация, Фейсбук профила му.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Модерна апаратура получи като дарение болница Света Марина във Варна
Модерна апаратура получи като дарение болница "Света Марина" във Варна
Гвардейският представителен духов оркестър на живо пред БНТ
Гвардейският представителен духов оркестър на живо пред БНТ