НОВИНИ

​"Спайс гърлс" създават собствена звукозаписна къща

Певиците от "Спайс гърлс" планират да създадат собствена звукозаписна къща, която да работи предимно с жени, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
17:00, 06.02.2018
Чете се за: 00:46 мин.
Още
​спайс гърлс създават собствена звукозаписна къща

Квинтетът се събра миналата седмица в Лондон, за да обсъди плановете си за "нови проекти". Присъстваха всички - Виктория Бекъм, Ема Бънтън, Бел Би, Гери Хорнър, Мел Си. Една от идеите им е била за собствена звукозаписна къща.

"Момичетата предложиха идеите си и сред тях беше тази на Мел Си за звукозаписна къща "Спайс гърлс". Тя беше приета много добре, защото всички искат да подкрепят нови таланти, евентуално нови момичешки групи" - каза човек от обкръжението на певиците.

"Първоначално идеята беше за реклами и телевизионни предавания. След срещата обаче се заговори за турне в края на тази година или началото на следващата. Мел Си още не е сигурна, но Виктория участва", разкри същият източник.

;

Групата "Спайс гърлс" се наложи на музикалната сцена с дебютния сингъл "Wannabe" през 1996 г. Гери напусна групата през 1998 г., а пред 2000 г. тя се разпадна. Виктория стана модна дизайнерка, а останалите започнаха самостоятелни музикални кариери.

Ема стана телевизионна и радио водеща, а Мел Би - съдия в "X Factor" и "Америка има талант". Те се събраха през 2007 г. за много успешно турне, а след това участваха в церемонията за закриване на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Петте не се бяха събирали от премиерата на мюзикъла "Viva Forever!" през декември 2012 г. Той обаче беше свален от сцена след седем месеца заради нисък интерес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Църквата в пазарджишкото село Радилово се нуждае от ремонт
Църквата в пазарджишкото село Радилово се нуждае от ремонт
Премиерът Бойко Борисов приветства Стратегията за Западните Балкани
Премиерът Бойко Борисов приветства Стратегията за Западните Балкани