НОВИНИ

СПОРТ ТОТО пуска нова игра с рождени дати

Българският спортен тотализатор пуска уникална за пазара нова числова игра по случай 59-ия си рожден ден. Играта е с изключително висока честота на печалбите и дава възможност на участниците да играят с рождени дати - свои и на близки хора, както и с други значими за тях дати.

bnt avatar logo
от Андреа Драганова
12:07, 08.05.2016
8628
Чете се за: 00:50 мин.
Още

Добра новина за всички почитатели на традиционното тото. Какъв по-добър начин за Българския спортен тотализатор да отбележи своя рожден ден от това да даде шанс на още повече българи да печелят.

Много хора предпочитат да залагат на рождени дати и годишнини при попълването на фишовете, защото ги свързват с късмет и благополучие. Сега ще имат още една чудесна възможност да го направят.

Веселин Кюркчиев, директор на Дирекция "Информационни технологии и игри": Започваме 60-та година от нашата история. Тази игра се казва "Рожден ден". Ще я пуснем на рождения ден на тотото. На 12 май ще бъде първият й тираж и залози за нея ще започнат да се приемат от следващия понеделник, от 9-и май.

Комбинациите ще бъдат под формата на дати, като ще включват последните две цифри от желаната година, месеца от годината, датата от месеца и деня от седмицата.

Веселин Кюркчиев: Тази игра дава най-голямата честота на печалби от всички лотарийни игри на пазара, едно към четири е вероятността за печалба, тоест почти всеки фиш ще има някаква печалба.

Цената за една комбинация е 1 лев, а печалбите са разпределени в 15 групи. Ако се познае всичко, се печели джакпот. Пари ще се раздават и ако се познае само деня в седмицата или месеца в годината или датата в месеца. Ще може да се играе и със системи за пълно комбиниране.

Изтеглянето на печелившите числа в тиражите на играта „Тото 2 Рожден ден" ще се провежда всеки четвъртък и неделя, заедно с останалите числови игри, на живо от студиото на Спорт Тото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Водата на язовирите в община Хайредин спада
Водата на язовирите в община Хайредин спада
Неизвестен щастливец спечели почти $430 млн. от американската лотария
Неизвестен щастливец спечели почти $430 млн. от американската лотария