Цацаров: Работи се по всички версии за изчезналия Адриан

Работи се по всички версии за изчезналия Адриан Златков. Това заяви днес главният прокурор Сотир Цацаров. Той заяви, че не мисли, че има възраждане на „Наглите”.

от БГНЕС
13:20, 31.08.2017
Чете се за: 00:45 мин.
У нас
цацаров работи всички версии изчезналия адриан

Колата на 25-годишния Адриан Златков беше открита вчера, изоставена на път в село Герман, където семейството има къща. Бизнесът на семейството е търговия с луксозни автомобили и камиони. МВР няма данни за искан откуп за изчезналия.

„Прокуратурата работи в пълен синхрон с ръководството на МВР. В постоянна връзка съм с главния секретар на МВР. Сформиран е екип, в който участва наблюдаващият прокурор, представители на всички главни дирекции на МВР”, каза Цацаров. Той увери, че са взети мерки информацията по разследването да бъде максимално ограничена в рамките на работещите в този екип.

„Работи се постоянно. Работи се по всички версии. На този етап интересите на разследването не позволяват да бъде представена каквато и да е друга информация. Наблюдаващият прокурор, така и ангажираните по случая служители на МВР, работят денонощно“, посочи главният прокурор.

Цацаров уточни, че може да каже само това по темата, тъй като всичко друго може да навреди на интересите на разследването.

Той заяви, че не мисли, че има възраждане на „Наглите”.

„Това е тежко криминално престъпление. Няма общество, което да е застраховано от такива престъпления. Нека оставим хората да си свършат работата, да им дадем необходимото време и толеранс. Всяко станало тежко криминално престъпление е сериозна индикация, но това не означава, че едва ли не трябва да гледаме като на това като на обикновено престъпление“, призова още главният прокурор.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Румен Порожанов: Реколтата за 2017 г. е изключително добра
Румен Порожанов: Реколтата за 2017 г. е изключително добра
Две експлозии избухнаха в наводнения химически завод в Тексас
Две експлозии избухнаха в наводнения химически завод в Тексас