НОВИНИ

Цв. Караянчева: Много е трудно да бъдеш мандатоносител

"Много е трудно да бъдеш мандатоносител и да си най-голямата политическа сила, защото всички негативи се трупат върху най-големия, затова е важно да си говорим помежду си. Колегите, които участват в разговорите като кажат една дума да държат на нея". Това каза в предаването "Още от деня" заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева.

караянчева трудно бъдеш мандатоносител
bnt avatar logo
от БНТ
18:35, 11.05.2016
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Относно ветото на президента драма няма, каза Караянчева и допълни, че има 15 дневен срок за ветото и няма да се бърза. Тя изрази надежда, че проблеми няма да има нито с Патриотичния фронт нито с Реформаторския блок, защото имат много допирни точки. И от едната и от другата страна има разумни предложения , които ще бъдат обсъдени, каза още Цвета Караянчева.

На въпрос обсъждат ли вариант и ПФ да напуснат коалицията, Караянчева заяви, че те са подготвени за всичко, в това число и за избори, но не е време за избори сега.

Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ коментира анализ на Валери Найденов и беше категорична, че ГЕРБ ще се яви на президентските избори със собствен силен кандидат, това е политическото решение на партията, "защото сме политическа сила, която носи отговорност и ще номинираме наш кандидат за президент и вицепрезидент".

Вижте цялото интервю с Цвета Караянчева ТУК

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Eвропейският парламент засилва пълномощията на Европол
Eвропейският парламент засилва пълномощията на Европол
Бизнес и управляващи заедно срещу проблема с управлението на отпадъци
Бизнес и управляващи заедно срещу проблема с управлението на отпадъци