НОВИНИ

Цв. Караянчева: Премиерът е разпоредил проверки на всички сигнали от ПГ на ГЕРБ

Парламентарната група на ГЕРБ не води битка срещу ДСБ. Във вторник управляващата партия се е съгласила с премиера, че на фона на случващото се в Европа родните политически раздори са дребнотемие. Това заяви в "Денят започва" депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева.

караянчева премиерът разпоредил проверки всички сигнали герб
bnt avatar logo
от БНТ
08:07, 24.03.2016
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Според народния представител ситуацията, в която се намира една от партиите в Реформаторския блок, е нетипична.

Цвета Караянчева, депутат от ГЕРБ: Не може и да си в опозиция, и в управление. Когато имаш позитиви от едно управление да казваш: аз съм човекът, а когато има съответните негативи, да казваш: те са лошите. За нашите структури е необяснимо защо ДСБ не атакуват БСП и ДПС, а ГЕРБ. На фона на всичко това, което се случва декларацията, която изчетохме и темите, които вървяха по медиите няколко дена показаха кой какъв е и къде му е мястото и ако някой се опитва да си прави политическа кампания на гърба на партия ГЕРБ, няма как да стане.

По повод атентатите в Брюксел тя коментира, че е важно да се направи общоевропейска политика и да се затворят границите на цяла Европа, а не само на отделни държави. Сътрудничеството между отделните служби на отделните европейски държави трябва да се повиши на друго ниво, подчерта тя. Трябва да се вземат не крайни, но радикални мерки, каза още Караянчева.


Вижте цялото интервю в "Денят започва".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предупреждение за възможна заплаха в района на хотел Плиска?
Предупреждение за "възможна заплаха" в района на хотел "Плиска"?
Барак и Мишел Обама танцуваха танго в Аржентина (СНИМКИ + ВИДЕО)
Барак и Мишел Обама танцуваха танго в Аржентина (СНИМКИ + ВИДЕО)