НОВИНИ

Украинската сензация KAZKA в студиото на БНТ

Група KAZKA гостува в студиото на "Денят започва с Георги Любенов". Саша Зарицкая, Дима Мазуряк и Никита Будаш разказаха за групата си и за успеха на песента си "Плакала".

bnt avatar logo
от БНТ
12:52, 30.03.2019
Чете се за: 00:31 мин.
Още

Александра Зарицкая сподели, че KAZKA е много млада група и фактът, че песента "Плакала" постигна толкова голям успех, не може да не ги радва. "В момента създаваме втория си албум и мечтаем за това още повече хора да научат за нас и за украинската музика."

Александра Зарицкая: Не знаем отговора на въпроса защо "Плакала" има толкова голям успех. Записахме цял албум и всяка песен е част от него - като книга, която има много страници. "Плакала" е последната песен в този албум. Записахме я последна и тя е като финал на нашата първа книга. Феноменът ѝ може би е в това, че тя се създаде много леко, записахме я буквално за един час. А защо хората я обичат, без да знаят дори езика ни? Струва ми се, че тя има много интересна музика. Тя е много лека, лесно се запаметява. Може би човек на подсъзнателно ниво разбира, че в нея се разказва за живота. Всеки човек преживява чувствата, за които ние пеем.
;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Роби Уилямс работи по новия си албум
​Роби Уилямс работи по новия си албум
Протест срещу насилието върху животни в центъра на София
Протест срещу насилието върху животни в центъра на София