НОВИНИ

В София се подготвят няколко фен зони за Световното първенство по футбол 2018

Часове остават до началото на Световното първенство по футбол в Русия. Утре в 17.30 ч. БНТ ще излъчи пряко официалното откриване на най-очаквания спортен форум за годината. В следващите 32 дни ще ви покажем 64 мача и около 230 часа телевизионно време, посветено на темата. Но не само това - на няколко места в София се организират своеобразни фен лагери, които ще бъдат активни и атрактивни за феновете, дори когато няма мачове. Какви изненади е подготвила БНТ за любителите на футбола, а и не само - обяснява Радина Жекова от спортната редакция на БНТ.

bnt avatar logo
от Радина Жекова
20:57, 13.06.2018
Чете се за: 00:40 мин.
У нас

На фензоната при Музея на земята и хората в момента всичко е напълно готово за утрешното откриване. То ще съвпадне с началото на студиото ни преди първия мач.

„Трето полувреме“ ще стартира по БНТ 1 от 16:30 минути.

Освен директните излъчвания на студията и мачовете, предавани в ефира на БНТ, организаторите са се постарали да има и разнообразна развлекателна програма. В дните, в които няма мачове, са предвидени прожектиране на български филми, комедийни вечери, концерти.

В София има още две фен зони - при Колодрума до стадион „Българска армия“ и вече познатата на стадион „Юнак“.

И на трите места, запалените футболни фенове ще имат на разположение всички удобства,за да се насладят на първенството.

;

Мондиалът стартира утре, а БНТ ще предава абсолютно всички мачове. Студийната ни програма започва в 08:35 минути с „Денят започва с футбол“, в 12:30 е обедният обзор „Световното накратко“.

В 16:30 пък е началото на студиото „Трето полувреме“.

Точно час по-късно, е официалното откриване. В 18 часа ще бъде даден първият съдийски сигнал на първенството на откриващия мач между Русия и Саудитска Арабия. Ако вече сте решили да проследите всичко това на открито, но се притеснявате от дъжда в прогнозата за времето, организаторите са помислили и за това - има специални шатри за всички фенове.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пороен дъжд се изсипа над Благоевград (ВИДЕО)
Пороен дъжд се изсипа над Благоевград (ВИДЕО)
​Решен ли е въпросът за новото име на Македония в спора ​ѝ​ с Гърция?
​Решен ли е въпросът за новото име на Македония в спора ​ѝ​ с Гърция?