НОВИНИ

Засилени мерки за сигурност във Варна заради посещението на Макрон

Засилени мерки за сигурност има във Варна във връзка с посещението на френския президент Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит Макрон. Въведени са временни промени в движението, но въпреки тях то се извършва нормално. Какви са ограниченията - вижте в прякото включване на Даниела Цекова в обедните ни новини .

bnt avatar logo
от Даниела Цекова
13:19, 25.08.2017
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Част от реорганизацията е в сила още от 20.00 часа снощи. До 18.00 часа днес се забранява паркирането и престоя на автомобили между Висшето военноморско училище и професионалната гимназия по туризъм. От 13.00 до 18.00 часа се забранява движението в този район, като се включва и ул. "Найден Геров" от кръстовището с ул. "Васил Друмев" до бул. "Княз Борис I". Тогава се очаква премиерът Бойко Борисов и президентът Макрон да разгледат симулатор на корабен мостик в Центъра за интегрирано управление във Висшето военноморско училище.

Мерките за сигурност през целия ден във Варна са засилени.

Докато текат държавните срещи и разговори в двореца Евксиноград, за двете първи дами е предвидена специална програма. Десислава Радева и Брижит Макрон ще посетят забележителности около Варна. В програмата е включена и разходка в Ботаническата градина в Балчик.

От 10.00 до 13.00 часа движението на автомобили в района на Ботаническата градина и Двореца в Балчик е забранено.

В програмата на двете дами е включен и специален обяд в красиво заведение край морето. Програмата им е закрита за журналисти.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Министерство на здравеопазването ще ограничава употребата на наргилета
Министерство на здравеопазването ще ограничава употребата на наргилета
Гасенето на пожара в Кресненското дефиле ще продължи и днес
Гасенето на пожара в Кресненското дефиле ще продължи и днес